___.             __      
\_ |_________  ____ _____ | | __________
 | __ \_ __ \_/ __ \\__ \ | |/ /\___  /
 | \_\ \ | \/\ ___/ / __ \|  < /  / 
  |___ /__|  \___ >____ /__|_ \/_____ \
    \/      \/   \/   \/   \/
	
It is currently Fri Mar 05, 2021 2:56 pm
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Sonar Room: Clark + Blanck Mass + Ash Koosha - 15/04 
Author Message
Junior

Joined: Wed Jan 31, 2007 12:06 pm
Posts: 17
Post Sonar Room: Clark + Blanck Mass + Ash Koosha - 15/04
More Music!: Sonar Room ft. Clark + Blanck Mas + Ash Koosha - 15 april 2017 - Concertgebouw Brugge
Info/Tickets: http://www.moremusicfestival.be/2017/sonar_room_nl.asp

CLARK
Na zeven albums voor het legendarische Warp Records bracht Clark met zijn self-titled LP in 2014 een perfect overzicht uit van zijn veelzijdig oeuvre. De plaat bracht hem defintief op het voorplan en was één van de beste electronica-albums van dat jaar.

Clarks tracks balanceren minutieus tussen atmosferische electronica enerzijds en alles verzengende dancefloorbangers anderzijds. Naast zijn werk op Warp schreef Clark ook de soundtrack voor de Frans-Britse Serie 'The Last Panthers' in 2016. Het geeft blijk van zijn eindeloze veelzijdigheid als producer.

Op More Music! presenteren we de nieuwe liveshow van Clark, met live choreografie van Melanie Lane. Op 7 april brengt Clark zijn nieuw album 'Death Peak' uit op Warp.

BLANCK MASS
Benjamin John Power a.k.a. Blanck Mass is één van de leden van het legendarische elektrodrone duo Fuck Buttons. Zijn solowerk combineert de intensiteit en opbouw van postrock met stompende EBM-beats tot donkere maar toch uiterst dansbare lappen electronica. In maart wordt een nieuwe plaat verwacht op het toonaangevende Sacred Bones label (Moon Duo, David Lynch, The Men). Aangestuurd door machtige analoge drones en subbassen is Blanck Mass live een allesomvattende en overweldigende ervaring die iedereen minstens één keer in zijn leven moet ondergaan!

ASH KOOSHA
Ash Koosha is een in Teheran geboren maar in London residerende componist, filmmaker, innovator en politiek activist. Door zijn aangeboren synesthesie – een vermenging van de zintuigelijke waarnemingen – ziet de producer geluiden als kleuren. In combinatie met zijn scholing in de klassieke muziek, oosterse invloeden en zijn vroege fascinatie voor computers en software resulteert dit in haast buitenaardse, maar toch meeslepende en vaak dansbare elektronicatracks. Zijn liveshow triggert Ash Koosha via een Oculus Rift bril, waarmee hij het publiek meesleept in een virtual reality-versie van zijn gelauwerde tweede album 'I AKA I'.

Het verhaal van Ash Koosha (hij werd gevangengezet na een concert met zijn rockband in thuisland Iran waarna hij moest vluchten naar London) is er één met een enorme relevantie. Het kreeg een nieuwe dimensie toen hij zich wegens de 'Muslim ban' van president Trump genoodzaakt zag zijn USA-tour te annuleren. Ash Koosha schreef hierover een beklijvend statement, een aanklacht tegen censuur en onderdrukking en een oproep voor openheid en uitwisseling tussen mensen en culturen.


Mon Mar 20, 2017 2:10 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.